Svar till frågestund! <3Hm, du måste ju ha läst kissies blogg, vad tycker du om den + henne?! Kram på dig <3
- Om jag ska vara ärlig är hon inte en av mina favoriter, tycker inte hennes blogg är jätte bra heller, kan vara att det inte är min still.

 

vad ska vågen stå på i sommar :)? alltså hur mycket vill du gå ner och vad väger du nu?
- Till  sommaren vill jag ha gått ner drygt 40kg. Jag vill väga runt 60/70, jag ska se hur det ser ut när jag kommer närmre den vikten. Just nu väger jag ca 108kg!

 

Hur mycket väger du och varför vill du gå ner i vikt?! För man ska ju inte gå ner i vikt för att alla andra tycker det, utan man ska anpassa sig efter sig själv, tills man själv tycker att man ser bra ut, då räcker det. Då är man nöjd, och sen ska man inte lyssna på alla andra som skriker att man är tjock osv, dom har däremot inget självförtroende då!!
- Jag vill gå ner i vikt för min hälsas skull, min kropp orkar inte med lika mycket som den skulle gjort om jag vägde mindre. Jag gör det även för att det ska vara roligare att handla kläder och lite så! Jag håller med dig helt och hålligt, man ska gå efter sig själv. Man ska verkligen inte göra det för att någon annan ber en göra det, det brukar inte gå så bra då heller eftersom man inte vill saken själv och då är det svårt att gå ner i vikt om man inte är peppad för att göra det. :)

 

Vad använder du för metoder för att gå ner i vikt?
-
Jag använder ingen metod så, jag tränar mycket och äter nyttigt. Jag försökte med massa dieter innan men det blev bara värre, så det är inget jag tipsar om! Jag tror mest att det är viktigt att man vill saken, för annars är det jättesvårt. Om man vill saken så peppar man sig själv och kämpar mer för att man verkligen ska minska i vikt. När man inte är redo för att gå ner i vikt, slarvar man mycket och även ger upp hoppet eftersom det inte händer så mycket.

 

Visst är jag världens bästa träningskompis? ;) HAHAHA!
- Det är väl klart att du är! :)

 

Hej :D
vad är det bästa med din familj ?
det bästa med vintern ?
- Det bästa med min familj är att dom verkligen finns där för mig alltid, dom ställer upp och peppar mig och allt. Jag skulle inte klara detta utan dem. Dom är bäst! <3
Det bästa med vintern är att man kan vara ute i snön och mysa i kylan med varmchoklad och till och med snöbollskrig. Vintern är faktiskt en riktigt mysig årstid nu när jag tänker efter, dock är slask inget roligt men allt de andra med vintern älskar jag.

 

drog lite på läpparna när jag såg att du också går medie på johnbauer. I vilken stad går du ?:D
kram
- Jaså, är det en bra skola eller vad fick dig att få ett leende på läpparna?:) Jag går som sagt i närheten av Helsingborg. Går du själv på John Bauer? Kram!

 

min fråga är rätt vanlig tror jag - vilka är dina favoritbloggar att läsa :)
- Jag har massa olika favoritbloggar, jag läser allt ifrån mammabloggar till fotografi bloggar. Jag tycker de flesta bloggarna är bra, jag hittar nya favoriter nästan varje dag! :)

 

hur ska en fritid se ut för dig i framtiden, när du har jobb o ska klar dig själv ? :)
- Om jag får drömma mig fram i framtiden, ser mina dagar perfekt ut. Jag är smal, har ett bra jobb och även tillsammans med pojkvännen och har barn. Jag tror att jag kommer hålla i med träningen livet ut, eftersom det är så viktigt.

 

hur gammal är du o vart i skåne bor du :)?
- Jag är 16 år gammal och bor i Helsingborg.

 

Bio eller DVD?
Sommar eller vinter?
Kladdkaka eller kanelbullar?
- Tycker det är rätt svårt att välja mellan bio och dvd. Båda är mysiga på sina sätt, men jag röstar nog mest för dvd, eftersom då kan man vara nerbäddad med pojkvännen och kan se filmen om och om igen. Det är även svårt att välja mellan sommar och vinter, dem är sköna på båda sätten så blir varsin röst. (A) Kladdkaka är hundra gånger godare än kanelbulle. :)

 

Vad gör du på fritiden? :)
- På fritiden tränar jag, pluggar, kompisar och pojkvännen. Just nu fokuserar jag mest på träningen och skolan för de är ändå viktigast just nu.

 

längtar du till julen? =)
- Jag längtar jättemycket efter julen. Det är så mysigt på julen, man är ledig från skolan och har massa tid för familjen och det är en skön stämning.

 

är du blond?
- Ja, jag är blond!

 

varför bloggar du ?
- Jag valde att blogga för att jag skulle få ut alla mina tankar under min viktnedgång och kanske få något stöd av mina läsare, vilket jag får! :)

 

Hur går det med kärleken ?
- Det går jättebra med kärleken, jag har den underbaraste pojkvännen man kan ha! Han stöttar mig även till 1000. <3

 

Blir du någonsin arg?
Brukar du svära? Det verkar inte så på bloggen i alla fall!

- Jag blir arg rätt ofta, känns de som iallfall! Jag svär nog inte lika mycket som jag gjorde innan, jag har lärt mig själv att jag måste ha ett vårdat språk. :)

 

Är du missnöjd / nöjd med ditt utseende?
- Jag är inte så missnöjd med mitt utseende, det är väl mest att jag är för tjock. Skulle se mycket bättre ut om jag hade varit smal.

 

Hur länge ska du fortsätta blogga?
- Jag ska iallfall blogga till jag har klarat min viktminskning och om jag tycker det är roligt och har tid efter det kommer jag fortsätta att blogga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0