tråkig skoldag!

Skolan idag, var riktigt tråki. Hände inget roligt under hela dagen. Efter skolan umgick jag med kompisar och kom hem för ett tag sen, har inte tid att skriva ett långt inlägg eftersom jag ska ut och träffa dom igen om 5min. Men jag skriver när jag kommer hem, kram<3

Anklagad!

Loggade in på msn för att kolla mailen, helt plötsligt poppar det upp massa fönster på datorn. Många hade skrivit. De flesta anklaga mig att jag tydligen var någon tjej som heter Nicolina. Men det är inte mitt namn. Jag kan direkt säga att mitt namn har inte ens med "lina" att göra, jag använder bara mig av det för de kändes kort och fint. Sen kan jag avslöja för er andra att jag bor i Helsingborg, eftersom jag sa de till en annan tjej som var någon av dem som anklagade mig för att vara den tjejen! Jag tycker bara de är tråkigt, när man väl vill vara anonym så ska folk säga att man är en viss person, och dem ger verkligen inte upp hoppet om det.  Jag startade min blogg för att jag ville vara anonym, jag kände att jag inte ville ha mitt namn i bloggen för att om någon i klassen eller vännerna skulle få reda på att det är jag, så skulle det vara jättejobbigt eftersom jag hatar att snacka om min vikt.  Jag har nog tagit åt mig för mycket av vad alla sa till mig som anklagade mig, innerst inne vet jag själv att jag inte är den personen dem pratar om, men de blir ändå drygt av att folk påpekar att jag är någon jag inte är.


mycket att göra!

Ki box  gick toppen igår, jag fick ut min ilska och även orkade jag mycket, ett plus för det! Dock var inte vägningen så bra imorse, var ett + ! Tänkte mäta mig imorgon och gå mer efter det och inte väga mig varje vecka. För man kan ju ha gått ner i men att de kanske inte syns på vikten.
Skolan idag har helt okej, efter skolan har inte inte hunnit göra så mycket mer än att ätit. Jag har rätt mycket jag ska hinna mer idag, ska se wallander, plugga och sedan svara på frågorna från frågestunden som är slut 12 inatt!
Jag får sätta fart om jag ska hinna med allt, men svaren är på bloggen lite efter 12 inatt. <3

7 timmar och 30 minuter kvar, fråga bara på med frågor :D

Frågestund


Nu är det dags för min första frågestund, ni får ställa alla möjliga frågor. Allt mellan jord och himmel.
Frågestuden håller på till imorgon ikväll!
Så börja fråga på <3

söndag

godmorgon allesammans :)
Vaknade faktiskt tidigt idag fast det är rätt skönt och jag har länge tid på mig att plugga klart alla läxor.
Just nu sitter jag med mitt vatten, vitamin defence med smaken citrus/fläder. Riktigt gott och sen även bra eftersom där är vitamin C och zink! Annars gör jag inte så jätttemycket mer än väntar på att frukosten ska bli framdukat på bordet :) Nu ska jag faktiskt sätta mig och göra lite mediekunskap, inget roligt. :/
Men ni får ha det så jättebra så hörs vi innnan träningne eller efter eller kanske tillochmed båda :)

trött så att ögonen rinner

jag är verkligen övertrött, har varit uppe sen åtta. Har tränat, jobbat och massa annat.
Hade tänkt bädda mer mig under täcket och läsa någon skavaller tidning.
Sov gott alla. <3

Problem med blogg och ny design!

Hej alla underbara bloggläsare.
Jag har varit ifrån bloggen ett tag nu eftersom jag inte har kommit på min blogg. :(
Men nu är jag här och med en helt ny desig med. :)
Har denna designen förtillfället.
Jag har varit duktig med träningen sen jag skrev sist. Tränade ki box i söndags, måndags en lång runda i skogen, tisdag gångbandet, onsdag gångbandet, torsdag lång runda utomhus, fredags gymmet och idag blev det gymmet klockan 9. Imorgon blir de ki box igen!
Jag känner att jag verkligen har kommit in i viktminskningen. Vi får allt hålla tummarna att de går bra för mig, eller vad säger ni?

Jag fick en kommentar innan, tänkte svara här eftersom hon inte har en blogg själv.

Anonym
Hej "Lina"! :)
Kan du inte berätta lite mer om dig själv? Vad pluggar du på gymnasiet? osv. Lite nyfiken här förståru :p
Kramar Sandra

Svar: Hej Sandra!
Jag kan avslöja att jag bor i skolan. Går Media linjen på John Bauer skolan. Jag är en helt vanlig tjej väl, umgås med kompisar, pluggar och umgås med pojkvännen.
Jag vet inte riktigt mer hur jag ska berätta om mig, skulle vara lättare om du/ni kom mer frågor istället.
Hoppas du iallfall fick en liten bild av mig.
Kram Lina

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, får se om jag skriver ett inlägg ikväll, ni får ha de så bra sålänge. <3

- 2,0 kg !

Magiskt, jag ställde mig på vågen i morse och den visade -2 kg ;o Snacka om att jag blev lycklig. ! Som ni ser på vänster sida, om min vikt hur det går om veckorna. föra vägningen så visade vågen +2,8  på 2 veckor. Men de är mycket ändå. Jag har kämpat för att gå ner dom kilona, även fast jag mått skit av sprutan. Inte tränat jättemycket eftersom de varit mycket i skolan ( borde inte skylla på de ) och sen för jag  varit dålig av sprutan. Men med maten har det varit hårda tag.

Idag blir de hård träning, 3 timmars idrott ( vi har 3timmar lektion ) sen efter skolan ska jag bada med skolan i 75 min. Sen efter de tror jag inte att jag tar ett gympass, blir nog i stället att ut och gå en runda eller nått liknande.
Vi har kopplat in gångmaskinen nu med, så kan gå där när jag vill. Tror att jag ska börjar med att gå minst 30min innan jag äter frukost varje morgon.


En annan sak är jag har jag en ny header, dock får jag inte in den på bloggen. Sen har jag även fått tag i en tjej som ska hjälpa mig att designa bloggen. Så bloggen blir klara denna vecka, lovar !


Nej, nu måste jag verkligen snabba mig eftersom jag måste med tåget som går om drygt 50 min. Men jag bloggar mer i kväll. <3

RSS 2.0