Läggdags !

Nu blir det läggdags för mig, jag och pojkvännen ska se någon film först innan jag / vi somnar. Har inte blivit några ändringar på bloggen ännu, men förhoppningsvis blir det ändringar imorgon.
Men ni får sova så gott, så hörs vi morgon. <3

Fläskfilé med potatisgratäng

Idag har jag och pojkvännen inte gjort så jättemycket men än varit och handlat och gått i lite affärer. Till kvälls mat blev det som sagt Fläskfilé med potatisgratäng, super gott ! Nu på kvällen har vi kollat på idol och jag har även pluggat. Just nu fixar jag och en tjej min blogg. Jag hoppas på att den kommer bli bra, för mitt tålamod är inte på toppen på tanke med bloggen. Jag hör av mig inann jag lägger mig, så får vi se om där är några nyheter i bloggen. <3

onyttigheter & bloggfixande

Jag är grymt onyttig. Jag känner att jag sviker mig själv allt mer och mer för varje dag som går.
Pojkvännes mamma bjöd på pizza idag, vilket gjorde att jag åt en hel pizza för mig själv. Onyttigt värre. Vi skulle även ut och gå en runda idag, vilket inte blev av.  En sak som är bra är väl att vi inte dricker någon läsk utan bara mjölk eller lättdryck (sockerfri saft).
Angående bloggen, så går det inte så bra. Jag får börja om typ hela tiden. Mitt tålamod är slut för idag. Jag och pojkvännen ska faktsikt lägga oss och se filmen Pour Elle.
Så ni får ha det toppen och sova gott !


Hos pojkvännen

Just nu sitter man hemma hos pojkvännen, och de är riktigt mysgt. Just nu är han ute och fixar lite, och jag sitter bara här och väntar på att han ska komma in så vi kan gå och äta frukost. Jag kom hit här igår och kommer bli här i typ 10 dagar. :) Dock har jag ingen våg här och det kommer nog inte bir samma allvar här. Men det löser sig, jag lovar. ! Jag har ialflall bestämmt mig att jag ska ta med mig han på en lite runda ut i dag. ! Vi får allt se om det blir och hur det blir. :D Det kan även hända att jag inte uppdaterar så mycket, eftersom jag villl vara emed älskling så mycket som det går. <3
Nej, nu ska jag fixa mig innna han kommer upp.

övertrött

Jag är grymt trött, och jag behöver verkligen lägga mig. Jag får inte riktigt rätt med designen men jag får allt fortsätta imorgon. Imorgon blir det skolan sen iväg till staden för att handla. På kvällen blir det väl att plugga och fixa bloggen klar. Nej nu ska jag lägga mig. <3


Ny design <3

Hej, jag försöker att fixa en ny design på bloggen, tycker designen som jag har nu är allt för tråkig och stämmer inte in riktigt om vad min blogg handlar om. Så det kommer en ny som sagt. Jag och linda skulle träna i onsdags men det blev i heller inte av eftersom jag hade ass ont i ryggen och kunde knappt sitta ner. Men i fredags träna vi i 90 minuter. VI ÄR DUKTIGA ! Och igår skulle jag ska dra in och träna men fick inte tag i linda först sen orkade inte min syster, och sen åkte min föräldrar och sen kunde jag inte ta mig in till stan. Idag ska hela familjen åka och bowla, roligt värre. Jag kolla upp hur många steg man tog under 30 min bownling, och det var 2100 steg. Det är ungefär lika mycket som att dansa lätt i 30 min. ! Sen i morgon ska jag och linda träna gym vid halv 4 imorgon och sen efer det hade jag tänkt skivstång. Får se om linda hänger med på det ! Man kan ju hoppas iallfall. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig inför bowlingen. Jag har förresten skrivit en dikt, tro på dig själv.

Tro på dej själv.

Varför är det så svårt
att tro att man är bra,
att känna just att jag
är den jag helst vill va.

Nåns annans kvalitéer
är sånt man bara vet.
men uppskattning från andra
tas emot med tveksamhet.

Tänk om vi bara kunde
byta plats ett litet tag
och genom andra ögon
se oss själva för en dag.

Då skulle du få veta
det du inte tror på nu
- att det är helt fantastiskt
att det finns någon som du.
lite snabbt om dagen

Glömde som sagt skriva vad vågen visade i morse, vågen visade 108,8 kg. Tråkigt nog, men slut snackt om det. Som sagt jag skulle ju träffa Linda efter skolan, dock blev det inte eftersom hennes bil startade inte så hon kunde inte komma in till stan, :/ Men vi bestämde iallfall att vi skulle ta det på onsdag istället.
I skolan var det helt underbart på idrotten, vi hade dans. Jag tycker faktist mycket bra om idrott så blev att jag var med hennes 90 min, de vill säga hela lektionen. Det var ett jobbigt pass men jag gav inte upp.
Jag är lycklig. :D Nu efter skolan har jag bar pluggat, och nu är jag skit trött så blir sängen när som med pojkvännen. Men ni får ha det bäst. <3Tidig morgon

Förlåt för jag är så jävla dålig på att skriva inlägg. Men det är så grymt mycket i skolan, jag vet att det är en dålig ursäkt. Men jag ska bli bättre, för idag börjar jag med vikten på allvar. Jag har inte klarat det sen jag startade bloggen, men jag har inset att jag kan fan inte hålla på som jag gör längre. För varje gång jag kollar på vågen blir det värre och värre. Det är inte lite jag har gått upp i heller för varje gång jag kollar på vågen. Jag har iallafall skaffat mig en trogen träningskompis, Linda (http://liiiiinda89.blogg.se/). Vi börja träna som fan, och vi ska verkligen träna. Det ska inte bli som det blev med min "trogna" tränings kompis. Hon var så positiv, tyckte det var roligt och var vilig att hjälpa mig. Det gick inte så bra, hon orkade inte träna, "hade inte tid", skyllde allt på mig att jag inte orkade och så, jag kunde inte EN dag och då sa hon : jag pallar inte detta, jag tränar för mig själv nu och du för dig själv ! Jag menar, hon vågar inte ens gå dit och träna själv, varför då säga en sån sak när hon ändå vet att jag tränar där och hon slipper gå dit själv ?  Blir så trött på sånt, men skit i det nu har jag iallfall en trogen träningskompis som verkligen går in för detta.

Jag känner att jag mår rätt toppen idag, fast vågen svek mig. Vaknade för en gångs skull tidigt och var rätt pigg, 05:45. Hoppade in i en varm dusch, och nu sitter jag här och har typ inget att göra. Borde börja fixa mig snart, ska dra til skolan och drygt en timme. Skolan är rätt skön idag, har idrott sen engelska. På hela idrottslektionen ska vi skriva om vår hälsa och lite så, sen på andra halvan av lektionen ska vi väl ha vanlig idrott. På Engelskan ska vi sitta och skriva våra arbeten om Engelsk-talande länder. Efter skolan ska jag och linda dra till friskis & svettis och fixa kort till linda och även planera när vi ska träna och så. Jag ser faktist framimot att börja träna för engångsskull. Jag känner mig motiverad till tusen och jag vill verkligen visa min omgivning att jag kan klara av detta, och inte bara att jag säger det utan att jag verkligen göra de.

Nu ska jag faktist gå och klä på mig och sedan göra lite havregrynsgröt. Men ni får ha det toppen och hålla tummarna för mig (a)


RSS 2.0